Enter your keyword

Girlfriend aku dari Neraka - Full Movie Online

Siapa dah tengok cerita ni?  



Serius kelakar, iday tengok lambat sikit sebab rumah takde Astro. Hahaha So tadi dah tengok online. Kelakar betul Sakinah ni. Sempoi je dia berlakon.




Sinopsis : Kisah Rudi(Aiman) seorang playboy yang sering bertukar girlfriend. Kemudian jatuh cinta dan menjalinkan hubungan dengan Tasha(Sharifah Sakinah). Tasha digelar "Girlfriend dari Neraka" kerana sikapnya yang membuat hidup Rudi huru-hara.

Jom tengok movie online di video bawah ni :





Serius best, okay la dari drama-drama adaptasi novel ni. Hehehe dan Sakinah comel sangat dalam movie ni. Iday tahu dia ada berlakon dalam lain-lain drama jugak, tapi yang ni iday paling suka, memang kena sangat dengan perangai gila-gila Sakinah. 

p/s : Ayda jebat pon ada dalam movie ni tapi sebagai kawan Rudi. 

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List